Život

Poznato gdje je Kristina Mandarina i šta danas radi

Poznato gdje je Kristina Mandarina i šta danas radi
Foto: Screenshot | Poznato gdje je Kristina Mandarina i šta danas radi

Sjećate li se Kristine Mandarine? Prije nekoliko godina cijela Hrvatska znala je ko je po sočnim mandarinama koje je prodavala na štandu, ali i još sočnijim pojavama, ali sada je okrenula novi list u svom životu.

Šuška se da se danas 26-godišnja Kristina Mandarina, pravim imenom Kristina Penava, odselila iz Hrvatske i započela novi život u Dominikanskoj Republici, prenosi Stori.

Ovu informaciju potvrdila je njena dobra drugarica, učesnica rijalitija Ines Petrić.

"Kristina je u Dominikanskoj Republici, nakratko se povukla sa hrvatske medijske scene i medijske eksponiranosti. Uživa u privatnosti sa prijateljima i porodicom. U Dominikanskoj Republici je upoznala i divne ljude i prijatelje. Jednostavno način života u u Dominikanskoj Republici, a u Hrvatskoj ni blizu, Kristina je vrlo zahvalna što ima priliku da živi tamo jer su kultura, način života i opšti pogledi na svijet veoma pozitivni, puni radosti i radosti stvari su, zapravo, toliko dragocjene u Hrvatskoj, nažalost, nekako zaboravljene“, rekla je Ines za Stori.

Priča se i da je Kristina postala majka. Naime, anonimni izvor otkrio im je da je Kristina Mandarina dijete rodila u tajnosti.

"Što se tiče trudnoće i braka, ni ja ni Kristina nemamo nikakav komentar. Mogu samo da kažem da Kristina uživa u životu sa svojim najmilijima i srećna je, što je najvažnije u životu", zaključila je Ines.

Podsjetimo, Kristina je privukla dodatnu pažnju javnosti nakon što je umjesto mandarina na platformi počela da prodaje intimne snimke za odrasle, ali joj se od tada gotovo svaki trag izgubio na društvenim mrežama. Odlučila je da se povuče iz javnosti, otvori još jedan Instagram profil pod drugim imenom i započne novi život. Kad ti život podari mandarine, napravi sok...

(Mondo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije