Državljanin BiH u automobilu krijumčario 12 Kineza

ZAGREB - Državljanin BiH uhapšen je u Hrvatskog jer je u automobilu pokušao da prokrijumčari 12 Kineza do Zagreba.

Pronađeno tijelo nestalog muškarca

SARAJEVO- Tijelo Safeta Papića čiji je nestanak bio prijavljen policiji, pronađeno je danas nakon potrage Gorske službe spašavanja Novi Grad.

Racija u trebinjskom lokalu, maloljetnik bacio spid

TREBINJE - U raciji koju su u subotu izveli službenici Policijske uprave Trebinje u jednom ugostiteljskom objektu u Trebinje pronašli su spid i marihuanu.

Potresna poruka brata nastradale doktorice Azre Spahić

SARAJEVO – Nadam se da ovu bol niko nikad više neće doživjeti, potresna je poruka Adnana, brata nastradale mlade doktorice Azre Spahić (25) koja je poginula u Sarajevu.

Građani Sarajeva pokrenuli peticiju: "Zaustavimo ubice na cestama"

Građani Sarajeva pokrenuli su u nedjelju peticiju kako bi se aktivirale "mjere na suzbijanju nedopustivog kriminalnog ponašanja".

U saobraćajnoj nezgodi povrijeđeni vozač i troje djece

Nakon sudara dva vozila, koji se sinoć dogodio u Bijeljini, na ukazivanje ljekarske pomoći upućeni su jedan od vozača, te troje djece, prenose mediji.

Tužilaštvu predat vozač koji je u Sarajevu ubio mladu doktoricu ...

SARAJEVO - Armin B. (1996. godište) koji je sinoć u 23.30 sati na Marijin Dvoru u Sarajevu usmrtio mladu doktoricu Azru Spahić te povrijedio još dva pješaka, predat je u ...

Vozač koji je usmrtio mladu doktoricu u Sarajevu činio brojne ...

SARAJEVO - Vozač Armin B., koji je sinoć usmrtio mladu doktoricu Azru Spahić i teško povrijedio njenu prijateljicu, kako je potvrđeno za portal "Avaza" počinio je brojne ...

Još dvoje uhapšeno u akciji "Transporter": Dovozili kokain iz EU?

BANJALUKA - Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u nastavku akcije "Transporter" uhapsili su dva lica čiji ...

Sudar u Doboju, troje povrijeđeno

DOBOJ - Tri lica iz Doboja povrijeđena su jutros u sudaru dva vozila u Ulici kralja Aleksandra u ovom gradu, rečeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

Tragedija u centru Sarajeva: Poginula mlada ljekarka, sumnja se da je ...

SARAJEVO - Djevojka koja je sinoć poginula u centru Sarajeva je mlada mlada sarajevska ljekarka Azra Spahić, objavila je njena radna kolegica iz kantonalnog Doma zdravlja.

Poginula djevojka, dvije teško povrijeđene

SARAJEVO - Jedna djevojka je poginula, a dvije su teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru Sarajeva, a jedno lice je uhapšeno nakon uviđaja.

Bh. lopovi krali katalizatore po Njemačkoj

BRIK – Državljani Bosne i Hercegovine uhapšeni su juče u njemačkom mjestu Brik, nedaleko od Potsdama nakon što su uhvaćeni na djelu prilikom krađe katalizatora.

Pokušaj ubistva u Visokom

VISOKO - U visočkoj ulici Križ u četvrtak naveče izvršen je pokušaj ubistva kada je napadač ili više njih pucalo u pravcu više osoba te tom prilikom ranio dvije osobe.

Čauševiću potvrđeno pet i po godina robije

SARAJEVO - Apelaciono vijeće Suda BiH izreklo je danas konačnu presudu kojom je na pet i po godina osuđen Kemal Čaušević, bivši direktor Uprave za indirektno oporezivanje ...