Život

Muškarac skočio u rupu i misteriozno nestao (VIDEO)

Muškarac skočio u rupu i misteriozno nestao (VIDEO)
Foto: Screenshot/X | Muškarac skočio u rupu i misteriozno nestao (VIDEO)

Muškarac skočio u rupu i misteriozno nestao: Svi se pitaju gdje jeFoto: Kolaž / Skočio u rupu i nestao

Nedavni video koji kruži društvenim mrežama izazvao je veliku zabrinutost među gledateljima. Na snimci, muškarac skače s stijene u mali bazen s plavom vodom, smješten uz slap, no nakon skoka ne pojavljuje se na površini.

Umjesto očekivanog izrona, voda se nakratko zapjenila, a zatim smirila, ostavljajući troje promatrača u šoku dok su tragali za njim.

Milioni korisnika društvenih mreža postavili su pitanje: "Gdje je nestao?" Teorije o sudbini muškarca počele su se širiti. Jedna korisnica sugerirala je mogućnost vrtloga, ističući da takvi prirodni fenomeni mogu nastati kada se struje sudaraju u uskim vodotocima.

"Većina vrtloga nije opasna, ali neki mogu predstavljati ozbiljnu prijetnju," dodala je, nadajući se da je muškarac na sigurnom, piše Klik.

S druge strane, neki su bili optimističniji. Jedan korisnik je primijetio: "Voda ovakvog tipa obično ima još jedan otvor u blizini... vjerovatno je otplivao na drugu stranu."

Ipak, mnogi komentari bili su mračniji. Jedan korisnik istaknuo je kako su mjehurići koji su se oslobodili prilikom njegovog skoka mogli značiti da je voda aerirana. U takvim uvjetima, zbog smanjene gustoće, plivanje prema površini može biti gotovo nemoguće, što bi značilo da bi muškarac mogao potonuti na dno, prenosi Radio Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije