Putovanje

Srbin otišao na more u Hrvatsku, pa se iznenadio prizorom

Srbin otišao na more u Hrvatsku, pa se iznenadio prizorom
Foto: TikTok / Printscreen | Srbin otišao na more u Hrvatsku, pa se iznenadio prizorom

​Srpski influenser Luka Stojanović sa prijateljima nedavno je posjetio Hvar, za koje kaže da je jedno od najljepših ostrva u Hrvatskoj, a takođe, mnogi su saglasni sa njim. On je tokom ljetovanja podijelio nekoliko snimaka gdje je istakao šta ga je posebno iznenadilo, ali i oduševilo.

Kako je Luka istakao, oni su sada prvi put posjetili Hvar, a iznenađenje zbog prelijepog mora, lijepih plaža i urbanog noćnog života nije manjkalo.

"Došli smo trajektom iz Drvenika. Rezervisali smo dva apartmana u vili koja se nalazi u samom gradu Hvaru, na oko 10 minuta hoda od centra. To je fantastična lokacija, mirno je, okruženo prirodom, a opet blizu svega" rekao je Luka u svom videu.

Video možete pogledati OVDJE.

Jedna od prvih destinacija koju su posjetili bila je plaža Pokonji Dol, gdje ih je oduševila boja mora. Luka je napomenuo da su ležaljke na ovoj plaži koštale oko 50 evra, a plaža je opremljena i plažnim barom.

"Cijene su nešto više, ali nisu drastično skuplje od Beograda" rekao je on, pa dodao da su se tokom noćnog provoda iznenadili kada su komad pice, koji inače košta 6.5 evra, dobili za tri.

Luka je sa prijateljima istražio i skrivene bisere Hvara, a posebno ih je očarala plaža Mala Stiniva u Jelsi.

"Je l' ovo najsavršenija plaža na Hvaru? Ako mene pitate, definitivno jeste. Do nje se dolazi malo teže, ali trud se svakako isplati. Plaža je veoma mala i ima kućicu koja je čini autentičnom, baš kao iz filma" podijelio je Luka, dodajući da je upravo na ovoj plaži sniman film "Ljeto kada sam naučila da letim."

Osim toga, oni su iznajmii jedrilicu i istražili Paklene otoke, gdje su otkrili mnoge skrivene uvale i prelijepe plaže.

"Hvarani su izuzetno ljubazni i gostoljubivi, sve pohvale. Hrvati, zavidim vam što imate ovakvu prirodu" istakao je, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije