Ljepota

Samo se odvažna Georgina Rodrigez usudi putovati u ovakvom izdanju (FOTO)

Samo se odvažna Georgina Rodrigez usudi putovati u ovakvom izdanju (FOTO)
Foto: Twitter / Printscreen | Samo se odvažna Georgina Rodriguez usudi putovati u ovakvom izdanju (FOTO)

​U sklopu Filmskog festivala u Veneciji održano je i 20. izdanje tradicionalnog događanja pod nazivom "Diva e Donna" koje slavi uspjehe žena na raznim poljima. Očekivano, veliku pažnju je pokupila Georgina Rodrigez.

Nagradu za ženu godine dobila je Georgina Rodrigez, zahvaljujući svom dokumentarnom serijalu "Soy Georgina" čija se treća sezona uskoro počinje prikazivati na Netfliksu.

Zvanice ovog događanja prošetale su i venecijanskim crvenim tepihom, a među njima je bila i Georgina. Prošle godine iznenadila je odabirom haljine brenda Vetements i stajlingom koji je asocirao na kultnu haljinu iz filma "Zgodna žena".

Ove godine odlučila se za eterično izdanje i odjenula bijelu haljinu modne kuće Oscar de la Renta. Bio je to velik pomak prema eleganciji, u odnosu na ono u čemu je slavna ljepotica doputovala u Veneciju.

Naime, na aerodromu se pojavila u netipičnom putnom izdanju. Preko mrežastih najlonki obukla je bokserice u kombinaciji s uskim topom kratkih rukava. Uz ove odjevne komade odabrala je i klasične salonke u crnoj boji s vrtoglavom i tankom potpeticom, a kombinaciju je začinila svojim omiljenim modelom torbi.

Naravno, to je legendarna "birkinica" modne kuće Hermes, a Georgina posjeduje razne modele ove kultne torbe. Izdanje je zaokružila šiltericom, sunčanim naočalama i efektnim naušnicama u kontrastnoj bijeloj boji, prenosi "Zadovoljna".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije