Ljepota

Posebni izleti iz Banjaluke u Designer Outlet Croatia uz dodatne popuste i pogodnosti

Posebni izleti iz Banjaluke u Designer Outlet Croatia uz dodatne popuste i pogodnosti
Foto: Senja Vild | Posebni izleti iz Banjaluke u Designer Outlet Croatia uz dodatne popuste i pogodnosti

Septembarske subote rezervisane su za shopping izlete do najvećeg outlet centra u regiji, gdje vas čekaju popusti do 70 odsto uz organizovani prevoz i dodatne vaučere sniženja.

Naime, u saradnji s agencijom Kompas Tours, Designer Outlet Croatia organizuje posebne jednodnevne izlete iz Banjaluke svake subote u septembru, pružajući vam priliku da dan provedete uživajući u vrhunskom shoppingu na otvorenom i istraživanju Zagreba. Polazak je planiran u 7.30 sati sa stare autobuske stanice u Banjaluci, a dolaskom u Designer Outlet Croatia u prijepodnevnim satima omogućen vam je cijeli dan uživanja u shoppingu i ostalim pogodnostima koje centar nudi.

Smješten na samo 20 minuta od centra Zagreba, Designer Outlet Croatia jedinstvena je shopping destinacija koja nudi više od 100 modnih i lifestyle brendova po outlet cijenama, uz popuste od 30 do 70 odsto tokom cijele godine. Arhitektura centra inspirisana je hrvatskim regijama, što stvara posebnu atmosferu dok istražujete ponudu renomiranih brendova kao što su Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Puma, Guess, Replay, Adidas, Fashion&Friends, Lacoste, Patrizia Pepe i mnogi drugi. Osim toga, u neposrednoj blizini centra nalazi se i robna kuća IKEA, poznata po širokom asortimanu funkcionalnih i pristupačnih proizvoda za uređenje doma.

Foto: Senija Vild
Foto: Senija Vild

Tako da, nakon shoppinga u Designer Outletu Croatia, posjetioci imaju priliku prošetati kroz robnu kuću IKEA ili istražiti centar Zagreba. Grad će vas oduševiti svojom bogatom arhitekturom, istorijskim ulicama i prekrasnim parkovima. Nakon dana ispunjenog kvalitetnim shoppingom i razgledanjem grada, povratak u Banjaluku planiran je u večernjim satima, s dolaskom oko ponoći.

Ovaj izlet uključuje sve što vam je potrebno za savršen dan: organizovani prevoz, shopping s odličnim popustima, vaučer za dodatni popust od  -10 odsto, kao i gratis kafu u Leggiero baru. Cijena aranžmana iznosi 45 KM (23 EUR) po osobi, a rezervacije su moguće putem agencije Kompas Tours. Sve dodatne informacije i vaučeri dostupni su u Info centru Designer Outleta Croatia.

Ne propustite priliku za jedinstveni shopping doživljaj i dan prepun zabave - rezervišite svoje mjesto već danas i postanite dio nezaboravnog shopping izleta u Designer Outlet Croatia!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije