Ljepota

Pet boja koje ćemo najviše nositi čim zahladi

Pet boja koje ćemo najviše nositi čim zahladi
Foto: Freepik | Pet boja koje ćemo najviše nositi čim zahladi

S dolaskom hladnijih jesenskih dana, u mnogim garderobama počinju dominirati neutralne nijanse koje su kao stvorene za ovaj dio godine i nikad ne izlaze iz mode.

No, svaka sezona sa sobom donosi nove trendove, između ostalog i boje koje će biti posebno popularne. Ponekad to budu očekivane, a ponekad potpuno neočekivane nijanse.

Jesen je pred vratima, a modni stručnjaci već su izdvojili boje koje će prema njima dominirati u jesenskim mjesecima.

Za sve koji vole škicnuti modne trendove, u nastavku smo izdvojili pet boja koje će ove jeseni biti jako tražene.

1. Kaki

Kaki boja će obilježiti jesen 2024. godine. Modni stručnjaci zbog toga su jako srećni jer ovu boju smatraju opcijom zahvaljujući kojoj svaki komad odjeće izgleda skupo i elegantno.

2. Bordo

"Gucci", "Victoria Beckham", "Ferragamo", "Prada"... Ovo su samo neke od modnih kuća koje su u kolekcije za jesen/zimu uvrstile bordo crvene komade. Modni stručnjaci su uvjereni da će ova boja biti među popularnijima, ako ne i najpopularnija ove jeseni.

3. Baby plava

Plava boja često je dio kolekcija za hladniji dio godine, međutim obično se radi o tamnijim nijansama plave boje. Ove godine nosiće se pak svijetla, baby plava nijansa koja će jesenska izdanja učiniti prozračnima i donijeti im dozu vedrine.

4. Žuta

Dozu vedrine donijeće i žuta boja, još jedna opcija koja će obilježiti jesensku garderobu. Već prošle godine žuta je bila popularna u hladnijem dijelu godine, a njezina popularnost se nastavlja. Posebno divno izgleda žutu pletivo, ali i drugi komadi u žutoj boji sjajno će se uklopiti u jesensku garderobu.

5. Siva

I za kraj smo ostavili neutralnu sivu, boju koja je kao stvorena za hladniji dio godine. Bez obzira na to radili se o pletivu, trapericama ili elegantnim midi suknjama, sivi odjevni komadi su fantastičan dodatak garderobi, prenosi Zadovoljna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije