Kuća i vrt

Elena Karaman pokazala svoj dom i otkrila suštinu (VIDEO)

Elena Karaman pokazala svoj dom i otkrila suštinu (VIDEO)
Foto: Instagram / Printscreen | Elena Karaman pokazala svoj dom i otkrila suštinu (VIDEO)

​Kada je uređenje doma u pitanju, uvijek je trik naći nit koja povezuje sve elemente i doprinosi harmoniji prostora. Elena Karaman poznata je kao osoba istančanog ukusa, ali i neko ko se profesionalno bavi enterijerom. Sa fanovima je podijelile kadrove iz svog doma, što je izazvalo jake reakcije, ali istovremeno iznijela i zlatno pravilo uređenja prostora u kojem živimo.

"Moj dom... moj intimni hram. Enterijer treba da nosi pečat naše duše. On ne treba da bude savršen, već ogledalo našeg života i onoga što nosimo u sebi", napisala je Elena na svom "Instagram" profilu i dodala kako ona kao dizajner osmišljava cijeli rad:

"Moji enterijeri su slojeviti i zato, kao dizajner, sa klijentima vrlo često provodim vreme u intimnim razgovorima koji najmanje imaju veze sa dekoracijom i arhitekturom. Teme kao sto su umetnost, literatura, doba godine koje im dušu boji naročitom radošću... muzika... epoha koja ih posebno intrigira... su moje smernice za rad."

Kao poentu, "tvorac svesnih enterijera", kako je sebe opisala, navela je ključnu razliku u svom radu i radu onoga ko projektuje i kuću:

"Lako je dizajnirati i projektovati kuću, malo je teže od kuće napraviti dom. Ognjište, oko koga će generacije pisati svoje lične porodične legende..."

Ovaj post pratio je i snimak doma Elene Karaman, koji je, u stvari, sve napisano na djelu. Luksuz koji odaje izuzetan ukus, vođenje računa o svakom detalju i enterijer u prirodnim bojama donijeli su mnoštvo komenatra na društvenim mrežama.

Ovo su samo neki od njih:

"Čarobno, tajanstveno, kao da govori plus muzika... podseća me na početak nekog dobrog starog filma čija radnja obećava."

"Predivno."

"Ovo je slika onoga o čemu sanjam. Veliko bravo za ostvareni san, tako ću i ja."

"Prelepo... bez duše ništa", redali su se komentari, prenosi "Ona".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije