Hrana i piće

Preuzmi besplatan espresso - Međunarodni dan kafe proslavi šoljicom Drive Cafe espressa

Preuzmi besplatan espresso - Međunarodni dan kafe proslavi šoljicom Drive Cafe espressa
Foto: Ustupljena fotografija | Preuzmi besplatan espresso - Međunarodni dan kafe proslavi šoljicom Drive Cafe espressa

Buđenje uz kafu važan je dio jutarnje rutine većine ljudi. Kafa nas prati tokom čitavog dana, na svakom koraku. Želimo da kafa koju pijemo bude najkvalitetnija moguća, užitak u nekoliko gutljaja. Sa više od 40 maloprodajnih objekata u našoj zemlji Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice ponosno nose epitet najboljeg mjesta za pauzu uz vrhunsku Drive Cafe kafu. U svakom trenutku i na svakom pređenom kilometru kafa na Gazprom i NIS Petrol stanicama obećava vam užitak vrhunske arome tradicionalne Italije u šoljici Drive Cafe kafe.

Drive Cafe kafa predstavlja luksuzni blend kafe porijeklom iz najstarije pržionice kafe u Italiji. Kvalitet Drive Cafe espressa koji svakodnevno osvaja ljubitelje kafe potvrđen je i na blind taste testu. Ispitanici su probali čak 32 blenda čuvenih proizvođača i odabrali upravo Drive Cafe! Tajna vrhunskog kvaliteta ove kafe je u pripremi - svaka sorta se prži posebno kako bi se razvio i sačuvao njen ukus i miris.

Jedinstvena aroma i bogati ukus Drive Cafe kafe odavno su osvojili mnoge. Ovaj vrhunski italijanski napitak godišnje se popije u čak milion šoljica.

Ovaj omiljeni brend kafe prati trendove i zadovoljava potrebe potrošača, pa je priprema Drive Cafe kafe samouslužnog koncepta gdje svaki kupac može napraviti omiljeni topli napitak prema svom ukusu i mjeri. Posebna pažnja data je ambalaži, te se Drive Cafe servira u čašama koje ocrtavaju kulturne spomenike Bosne i Hercegovine. Za dodatno uživanje, Drive Cafe nudi i hrskava peciva koja su idealan spoj sa šoljicom omiljenog napitka.

Povodom Međunarodnog dana kafe, 1. oktobra Gazprom i NIS Petrol časte svoje posjetioce šoljicom Drive Cafe espressa po izboru.

Sretan dan kafe!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije