Tenis

Damir Džumhur u “Sportkastu”: Težak period uslovio da se osjećam jako loše na terenu

Damir Džumhur u “Sportkastu”: Težak period uslovio da se osjećam jako loše na terenu
Foto: Dražan Pozderović | “Sportkast”: Težak period uslovio da se osjećam jako loše na terenu

Gost jedanaeste epizode podkasta “Sportkast” bio je Damir Džumhur, najbolji bh. teniser svih vremena. Sa sjajnim Damirom smo pričali o tome kako je igrati sva četiri grend slema ali i sa velikom trojkom (Đoković, Nadal, Federer) na njihovima omiljenim podlogama.

Damir nam je otkrio i ko je po njemu najbolji teniser svih vremena. Iako mnogi smatraju da je tenis gospodski sport Džumhur ističe da je to daleko od istine, kao i činjenica da svi teniseri zarađuju ogromne svote novca. Pred sami kraj podcasta za njega smo pripremili i iznenađenje koje svakako nije očekivao. 

Takođe, posebnu pažnju smo obratili i mentalnom aspektu kada je u pitanju tenis, jer je riječ o individualnom sportu gdje ste i u najboljim i u najlošijim mometnima na terenu prepušteni isključivo sebi. Upravo Damir je istakao kako je imao vrlo težak period i trenutke kada se nije osjećao dobro na terenu.

Džumijeva druga ljubav pored tenisa je fudbal. Naravno kada pričamo o fudbalu nezaobilazna je tema Ronaldo ili Mesi, ali smo se dotakli i toga za koje klubove on navija te kojem je klubu vijeran do kraja.

Nekada 23. teniser svijeta nam je otkrio i koje on to rituale prije svojih mečeva ima, zašto ne dozvoljava treneru da presvuče trenerku, ali i još puno toga što možete pogledati u novoj epizodi “Sportkasta” koji smo snimili u prelijepom hotelu Austria & Bosna koji pored noćenja nudi sadržaje za sastanke i poslovne sadržaje te je smješten u Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije