Tenis

Siner govorio o trenerima koje je "ukrao" od Đokovića, pa pomenuo Novaka

Siner govorio o trenerima koje je "ukrao" od Đokovića, pa pomenuo Novaka
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Siner govorio o trenerima koje je "ukrao" od Đokovića, pa pomenuo Novaka

Italijanski teniser Janik Siner prokomentarisao je pojačanje koje je nedavno dobio u svom trenerskom timu, odnosno angažovanje dvojice stručnjaka koji su tokom karijere uspješno radili sa Novakom Đokovićem.

U pitanju su fizioterapeut Ulises Badio i fitnes trener Marko Paniki koji su se Sineru priključili malo poslije afere sa dopingom koju je Italijan imao, prenosi Telegraf.

"Sigurno imaju puno iskustva, znate, u radu sa brojem 1 na svijetu već toliko, toliko godina", rekao je Siner novinarima u Šangaju i dodao:

"Marko i Ulises već predstavlja veliku pomoć, jer se dobro poznaju, što je za mene veoma dobro i važno. Sigurno mogu da mi pomognu, posebno malo van terena, pokušavajući da vide nove stvari i da utvrde gde možemo da napredujemo kao igrači. Imaju mnogo iskustva."

Na pitanje da prokomentariše neke fizičke sličnosti sa Đokovićem, a koje su vezane za rad sa pomenutim trenerima, Siner je rekao:

"Imamo neke sličnosti, ja i Đoković, ali na kraju, još uvijek smo različiti, tako da, znate, moramo da pokušamo da prilagodimo ono što je najbolje za mene i da pokušamo da razumijemo. Ali to zahtijeva vrijeme. Veoma sam srećan što ih imam u svom timu."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije