Tenis

Ko je plavuša koja je “očarala“ Đokovića (VIDEO)

Ko je plavuša koja je “očarala“ Đokovića (VIDEO)
Foto: The1 Exclusive/Facebook | Ko je plavuša koja je “očarala“ Đokovića

Nakon što su oduševili bugarske ljubitelje tenisa u "Areni Sofija", Grigor Dimitrov i Novak Đoković odlučili su da se noću zabave u Sofiji.

Dvojica dobrih prijatelja žurku su preselili u poznati bar “The1 Exclusive“, gdje je Nole imao priliku da upozna svoju omiljenu pjevačicu Kameliju, koja ga je oduševila uživo izvođenjem svog hita "Luda po tebe", prenosi sportal.bg. Prije nekoliko godina u filmu "Južni vetar" pojavila se pjesma "Luda po tebe", koju je Kamelija otpjevala još davne 1999. godine i postala ogroman hit.

Kao što je poznato, Đokoviću se ova pjesma veoma dopada i otpjevao ju je više puta, pa tako i po završetku meča sa Grišom, zamolio je DJ-a Martena da odsvira pjesmu u dvorani Arena Sofia, ali mu se želja nije uslišila. To nije spriječilo Srbina da sam otpjeva pjesmu sa mikrofonom u ruci.

Primjetila je to i sama Kamelija, koja je na društvenim mrežama prokomentarisala dotični incident i obećala da će potom lično izvesti Đokoviću pjesmu što je i učinila, što je jako obradovalo Noleta, koji je čak zaplesao sa njom i bacao salvete u društvu Griše, a u prepunom restoranu stotine su se slikale i pjevale sa najuspešnijim teniserom u istoriji i najboljim Bugarinom svih vremena.

Inače, Kamelija koja je rođena 1971. godine je velika zvijezda u svojoj zemlji. Karijeru je započela sredinom 1990-ih, a prvi album objavila je 1998. godine, a okušala se i kao glumica i TV voditeljka. Godinama slovi za jednu od najzanosnijih Bugarski, a dva puta je pozirala za magazin Plejboj. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije