Tenis

Karte za Nadalov posljednji meč dostigle nevjerovatnu cijenu na crnom tržištu

Karte za Nadalov posljednji meč dostigle nevjerovatnu cijenu na crnom tržištu
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Karte za Nadalov posljednji meč dostigle nevjerovatnu cijenu na crnom tržištu

Cijene karata za potencijalni posljednji meč Rafaela Nadala u karijeri dostigao je nevjerovatnu cijenu na crnom tržištu, nakon što se pojavila informacija da su rasprodate u rekordnom vremenu!

Nadalov posljednji turnir jeste Dejvis kup u Malagi, gdje će Španija igrati protiv Nizozemske - dok se pominje da bi Rafa mogao da zaigra u dublu sa Karlosom Alkarazom.

I karte za finale su, takođe, rasprodate, a potražnja za istima na sajtovima za preprodaju karata su uveliko u toku. Samo, za to je potrebno izdvojiti veliku sumu novca. Tako imamo da su dva mjesta pored terena za četvrtfinale Španija - Nizozemska ponuđenaza čak 15,500 dolara, a za finale čak 32,200 dolara.

Nadal će učestvovati u na egzibicionom turniru u Saudijskoj Arabiji, gdje će se naći i Novak Đoković, dok će na pomenutom Dejvis kupu nešto kasnije završiti blistavu karijeru u kojoj je osvojio 22 Grend slem titule - uključujući 14 na Rolan Garosu.

Finale Dejvis kupa će se održati od 19. do 24. novembra, a podsjetimo da je dolazak u Malagu na Rafin oproštaj najavio je i najbolji teniser planete Novak Đoković.

"Želim ti najlepši mogući oproštaj u Malagi sa španskim timom u Dejvis Kupu. Biću tamo lično da odam poštovanje tvojoj neverovatnoj karijeri",  poručio je Nole, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije