Tenis

Đoković postao globalni savjetnik za zdrav život

Đoković postao globalni savjetnik za zdrav život
Foto: X.com | Đoković postao globalni savjetnik za zdrav život

Novak Đoković nije zablistao na US openu, ali zato njegov brend sve više blista. Kako vrijeme protiče a srpski as dokazuje svoju neprikosnovenost u teniskom svijetu, raste i njegova reklamna atraktivnost

olimpijskog šampiona je ne malo doprinio, a prvi rezultat je imenovanje Đokovića za globalnog savjetnika za velnes, odnosno za zdrav život, kompanije "Aman" u čijoj je svojini veliki broj turističkih ljetovališta najviše klase po cijelom svijetu.

" Novakov holistički pristup zdravlju i velnesu snažno odgovara karakteru naše kompanije. Kao naš prvi globalni savjetnik on će donijeti veliko iskustvo iz ove oblasti kao i iskreno posvećivanje holističkom pristupu koji će doprinijeti još boljem iskustvu gostiju u našim rezortima", objasnio je Vladislav Doronjin, direktor Amana.

Od Đokovića se očekuje da prenese svoje tehnike u oblasti kretanja, disanja i ishrane.

"Počastvovan sam što sam izabran za 'Amanovog' prvog globalnog savetnika za zdrav život. Moja filozofija zdravog života je ukorenjena u balansu tela, glave i duha. Radujem se radu sa Amanom kako bih inspirisao druge da započnu novu etapu zdravog života i promene svoje živote", kaže Đoković.

Ugovor je potpisan na nekoliko godina. Još se ne zna koliko je nula u čeku koji će Đoković dobiti od "Amana", ali nije teško pretpostaviti da se radi o višemilionskoj vrijednosti.

Ciljna grupe ove kompanije su bogati gosti, a nije teško pogoditi koliko će ovakav posao doprinijeti njenoj atraktivnosti. Jer, biti u istom rezortu sa jednim od najboljih sportista svih vremena sigurno je da će onome koji ima para do to plati, predstavljati jak mamac.

(Sport klub)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije