Tenis

Đoković o 2022. u Australiji: Bio sam glavni razbojnik

Đoković o 2022. u Australiji: Bio sam glavni razbojnik
Foto: X.com | Đoković o epizodi u Australiji: Bio sam glavni razbojnik

Najbolji teniser ikada Novak Đoković se prisjetio 2022. godine i neprijatnih situacija koje su ga zadesile u Australiji.

Prijetila mu je deportacija, ali i zatvor u Australiji, tačnije centar za migrante u koji je bio smješten. Kaže da je imao izbor da se vrati u Srbiju, ali da je odlučio da se bori.

"Snimali su me sve vreme, gde sam putovao, šta sam radio. Sad ja čitam knjigu, gledam film, oni me snimaju, idem do toaleta - oni me snimaju. Meni je porodica bila u Španiji i trebalo je da idem u Španiju, međutim, promenili su mi da idem u Srbiju. Rečeno mi je da mi Španci spremaju neprijatno iznenađenje. Sad ja moram da idem u Srbiju gde ću biti, nadam se, siguran. I bio sam, hvala Bogu. Stvarno su svi izašli u susret i bili su prijateljski nastrojeni i podržali su me. U Dubaiju čekam četiri sata na let i pričam sa direktorom aerodroma i on mi kaže da se ne brinem, da su uz mene, a na televiziji ide BBC ili CNN gde svakih 20 minuta, bukvalno vrte gde sam ja udarna vest. Bio sam glavni razbojnik u tom trenutku", rekao je Novak Đoković za Blic TV.

 

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije