Tenis

Đoković dao preporuku za doručak, a ovakav odgovor niko nije očekivao

Đoković dao preporuku za doručak, a ovakav odgovor niko nije očekivao
Foto: Tanjug/AP | Đoković dao preporuku za doručak, a ovakav odgovor niko nije očekivao

Novak Đoković nas je ovog ljeta obradovao posljednjim komadom zlata koji mu je nedostajao, Srbiji donio najviše postolje na Olimpijskim igrama i samo mjesec i po dana kasnije odlučio da opet obuče opremu sa nacionalnim grbom. Ovog vikenda gledaćemo ga u okršaju Dejvis kupa protiv Grčke.

Period nakon US Opena Nole je iskoristio da malo napuni baterije i pripremi se za pomenuti okršaj, ali i da gostuje na RTS-u i da vrlo zanimljiv intervju, koji je privukao veliku pažnju gledalaca.

Pričao je o brojnim temama, kako onim koje se tiču njegove karijere, tako i onim manje obaveznim, pa je tako nakon odgovara na pitanje Dragane Kosjerine i Ace Stojanovića o svom muzičkom ukusu, bio priupitan i da kaže šta je za njega najbolji početni obrok u danu.

"Šta je preporuka za najbolji doručak", upitala je Kosjerina, a onda je uslijedio zanimljiv odgovor.

"Voće, definitivno. I neka kaša", rekao je Novak.

Vrlo interesantan izbor s obzirom da se radi o čovjeku koji se izlaže izuzetnim naporima tokom mečeva, i pored toga što je dobro je poznato da je Đoković od momenta kada je izbacio gluten iz svoje ishrane riješio brojne probleme i počeo da igra sjajno u kontinuitetu. Tada je krenuo i da obara rekorde i tako sa pravom stekao nezvaničnu titulu najboljeg tenisera ikada, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije