Tenis

Đoković: Podrška bližnjih najvažnija

Đoković: Podrška bližnjih najvažnija
Đoković: Podrška bližnjih najvažnija

Novak Đoković bio je tema emisije “Uncovered“ u kojoj je istakao koliko mu znači podrška najbližih, a rekao je i da želi da se vrati na prvo mjesto na svijetu.

Uz snimke Novakovih pobijeda na turnirima iz Masters 1000 serije posljednjih mjeseci, srpski teniser osvrnuo se na ono što mu daje snagu, prenosi B92.

“Ono što me tera da nastavljam da radim jesu pozitivne emocije koje dobijam od navijača, kao i od porodice i bliskih prijatelja koji su tu sa mnom ceo život i koji žrtvuju svoje živote kako bih ja živeo svoj san“,  kazao je Nole.

“Moj otac mi je kupio prvi teniski reket sa četiri i po godine, malo pre toga sam prvi put gledao tenis na televiziji. Ta podrška od najbližih jeste ono što daje snagu da se prebrodi svaka prepreka“, dodao je Novak.

Novakova djevojka Jelena je trudna, a Novak se raduje ulozi oca.

“Nadam se da ćemo uskoro venčati, a jedva čekam da vidim kako ću se snaći kao otac. Život ide u pravom smeru i trudim se da ostanem posvećen tenisu“.

Đoković je do sada na prvom mjestu na ATP listi proveo 101 nedjelju, a sada je ponovo u poteri za Rafaelom Nadalom.

“Moj san bio je da postanem broj jedan na svetu, tada se vraćaju uspomene iz detinjstva, bilo je to kao vožnja na roler-kosteru, ali uživao sam. Želim tu da se vratim i nadam se da je preda mnom još mnogo godina i uspešnih turnira, da ću izdržati što duže fizički, psihički i emotivno. Uvek imam visoka očekivanja od sebe“, zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije