Tenis

Del Potro i Nadal čestitali Đokoviću: Konačno prijatelju, idemo! (FOTO)

Del Potro i Nadal čestitali Đokoviću: Konačno prijatelju, idemo! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP | Del Potro i Nadal čestitali Đokoviću: Konačno prijatelju, idemo!

Čestitke Novaku Đokoviću na osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu stižu sa svih strana.

Među ostalim, oglasili su se i Rafael Nadal, jedan od najvećih treniresa koje su šljaka, ali i tenis uopšte imali, kao i Del Potro, koga su povrede omele da poremeti "veliku četvorku".

Kralj šljake je objavio fotografiju na kojoj je prikazano petoro tenisera iz open ere kojima je pošlo za rukom da osvoje tako zvani "Zlatni slem" odnosno četiri turnira iz Gren slem serije (Australian open, Rolan Garros, Wimbledon, US open) i Olimpijsko zlato, na kojoj je čestitao najvećem rivalu.

Na fotografiji su osim Nadala još Andrea Agasi, Štefi Graf i Serena Vilijams, ali od danas i najveći svih vremena, Novak Đoković.

Huan Martin Del Potro, za koga mnogi smatraju da je mogao poremetiti planove velike četvorke, objavio je Đokovićevu fotografijeću iz Pariza, uz koju je poslao poruku na srpskom jeziku.

"Konačno si uspio prijatelju!!! Nevjerovatan si. Idemo", napisao je Argentinac, koji je poznat kao veliki Đokovićev prijatelj.

Oglasio se i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović. On je uz fotografiju Novaka Đokovića, napisao: "Nikad ne potcjenjujte srce šampiona. Najveći svih vremena GOAT".

Brazilski fudbalski as, Nejmar, kratko je uz Novakovu fotografiju napisao: Legenda!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije