Tenis

Bivša supruga Gorana Ivaniševića iznijela surove optužbe na njegov račun

Bivša supruga Gorana Ivaniševića iznijela surove optužbe na njegov račun
Foto: Instagram/Tatjana Dragović | Bivša supruga Gorana Ivaniševića iznijela surove optužbe na njegov račun

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević bio je trener Novaku Đokoviću, prije nego ga je napustio pred ovogodišnji Rolan Garos, a sada bi čuveni server mogao da se sretne i sa novim problemima, nakon što je njegova bivša supruga Tatjana Dragović iznijela veoma surove optužbe u intervjuu za hrvatski "Nacional", a gdje je rekla da ju je teniser davio.

Inače, Goran i Tatjana su već godinama u sporu oko podjele imovine nakon razvoda, dok je Tatjana otkrila da je stvar došla do kulminacije u prethodnom periodu.

''Prije nekoliko dana na zvono stana u Dalmatinskoj ulici gdje stanujem s porodicom, agresivno su počela da zvone dvojica meni nepoznatih muškaraca. Sljedeća dva dana to se ponovilo'', rekla je ona, očigledno aludirajući na zastrašivanje kako bi se iselila što prije.

Ona je otkrila i da se sve to "slučajno" baš u tim momentima dešavalo.

''Simbolično je da se taj incident dogodio u vrijeme kada je naša kćerka Amber Marija mom bivšem suprugu formalno darovala, a zapravo prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici, koji sam joj ja darovala zadržavši pravo doživotnog uživanja. Pa je moguće da je to zvonjenje usred noći označilo početak procesa zastrašivanja s ciljem da se iz tog stana iselim. Osim toga stana, ja nemam druge imovine'', rekla je manekenka.

Ona je takođe navela i da ju je on hvatao za vrat.

''Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio, a onda plakao i govorio da nije tako mislio, bojala sam se da li ću preživjeti misleći da djecu štitim od ekscesa. Šutnjom sam samo godinama dopuštala da snaga njihovog oca samo raste'', između ostalog stoji na naslovnoj strani ovog Nacionala, prenose mediji iz Federacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije