Sportovi na vodi

Plivačima SPID-a 15 medalja u Podgorici: Dominacija Elmedine Đocaj

Plivačima SPID-a 15 medalja u Podgorici: Dominacija Elmedine Đocaj
Foto: PK SPID | Plivačima SPID-a 15 medalja u Podgorici: Dominacija Elmedine Đocaj

Takmičari Plivačkog kluba SPID osvojili su 15 medalja na trećem međunarodnom paraplivačkom takmičenju „Podgorica open 2024“.

Ekipu SPID-a činilo je ukupno šest plivača, a dominirala je Elmedina Đocaj koja je imala sedam startova te osvojila isto toliko medalja. Ujedno je poravila čak šest ličnih vremena.

Elmedina Đocaj osvojila je četiri zlatne i tri srebrne medalje. Pratila je Kanita Šabanović sa dva srebra i četiri bronze, dok je Kenan Kovačević doplivao do po jednog srebra i bronze. Ekipu SPID-a činili su još Hena Godinjak, Nađa Imamović i Merjem Islamagić, sa trenerskim parom Ildom  Kukuruzović i Amrom Arapović.

„Jedno posebno i specifično takmičenje za sve nas jer se prije svega pliva na otvorenom bazenu, a osobe sa invalidietom nemaju često takve uslove za plivanje. Iako su temperature bile jako viske organizator se potrudio i obezbjedio sve uslove za vrhunsku realizaciju takmičenja. Organizacija prošla fantastično te jedva čekamo narednu godinu“, poručili su iz Plivačkog kluba SPID.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije