Ostali sportovi

Tijana Bošković: Verujem u naš kvalitet

Tijana Bošković: Verujem u naš kvalitet
Foto: OK Srbije | Tijana Bošković: Verujem u naš kvalitet

Dio srpskog tima danas je dan pred početak Olimpijskih igara, u najvećoj sali Glavnog medija centra u Parizu, prezentovao svoja očekivanja.

Odbojkašica Tijana Bošković je naglasila da je najbitnije da ekipa bude zdrava i spremna.

„Ponosna sam što sam ovde, nadam se samo da ćemo biti zdrave. Svi znamo koja su nam očekivanja, najbitnije da smo psihički i fizički spremni. Verujem u naš kvalitet, sigurna sam da ćemo odigrati dobro i na najbolji način predstaviti svoju zemlju“, rekla je Tijana Bošković.

Kapiten muške vaterpolo reprezentacije Srbije, Nikola Jakić, govorio je o velikom brememu vaterpolista, dvostrukih olimpijskih prvaka uz smenu generacija.

„Ovo su moje treće Olimpijske igre i drago mi je da sam deo tima koji je osvojio zlato na poslednje dve Olimpijske igre. Tu smo ponovo, idemo na najzlatnija odličja, imam isti mentalni pristup kao u Riju, kao i ceo tim. Svi su potpuno spremni da daju najbolje i verujem da ćemo uspeti da donesemo dosta radosti kada se Igre završe. Čast mi je da sam kapiten, nekada mislim da to ne zaslužujem. Učim i trudi se da napredujem, pomažu mi stariji. Jeste da smo dvaput osvojili olimpijsku medalju, ali kako je selektor rekao, ovo je nova ekipa koja ne ide da osvoji olimpijsko zlato, nego odbrani“, izjavio je Nikola Jakšić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije