Ostali sportovi

Preminuo nekadašnji MMA borac, bivši partner pjevačice Demi Lovato (FOTO)

Preminuo nekadašnji MMA borac, bivši partner pjevačice Demi Lovato (FOTO)
Foto: Facebook | Preminuo nekadašnji MMA borac, bivši partner pjevačice Demi Lovato (FOTO)

MMA borac i bivši partner pjevačice Demi Lovato, Gilerme Bomba Vaskonselos (Guilherme Bomba Vasconcelos) preminuo je u 39. godini života.

Ovu vijest potvrdio je njegov stric i kum Volter Vaskonselos (Walter Vasconcelos Jr) na društvenim mrežama.

“Tužan, jako je tužan ovaj rastanak, Gilerme Vaskonselos. Tako daleko od nas u SAD-u. Moj dragi nećak, moje kumče, predani otac male Naomi, voljeni sin moje sestre Elisabete Vaskonselos, brat Brena i Isabele te član naše proširene porodice koja danas oplakuje njegov prerani odlazak”, napisao je on.

Uzrok Gilermove smrti za sada, javnosti nije poznat, a njegov stric je kroz objavu sugerisao da bi upravo njegova borilačka karijera mogla imati ulogu u tome.

“Jurio si svoje snove u Americi kao MMA borac, ali nismo mislili da će te ta karijera odvesti na put bez povratka, bez ijednog od nas uz tebe. Čekali smo da dođeš za Božić, ali to se više neće dogoditi. Život je samo dah, a mi se budimo s ovom tužnom vijesti”, naveo je on.

Inače, Lovato i Bomba počeli su izlaziti nakon što je ona prekinula dugogodišnju vezu s glumcem Vilmerom Valderamom (Wilmerom Valderramom) 2016. godine. Njihova veza je bila kratkotrajna, ali medijski mnogo ispraćena, prenosi Avaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije