Ostali sportovi

Ostavila je kad je bila dijete: Majka čuvene olimpijke traži oprost

Ostavila je kad je bila dijete: Majka čuvene olimpijke traži oprost
Foto: Tanjug/AP | Ostavila je kad je bila dijete: Majka čuvene olimpijke traži oprost

Čuvena američka gimnastičarka Simon Bajls (27) nije u kontaktu sa biološkom majkom od kada ju je ona ostavila ostavila roditeljima Ron i Nelli, te mlađoj sestri Adriji da se brinu o njoj jer je ona imala probleme s ovisnošću o drogi i alkoholu.

Šenon, biološka majka najodlikovanije američke sportistkinje je priznala da se nada da će ponovo ostvariti kontakt sa kćerkom. 

„Voljela bih osobno razgovarati sa Simon. Čekam nju i mlađu sestru. Samo bi je upitala može li mi oprostiti i možemo li nastaviti dalje“, rekla je Šenon za TMZ, prenosi 24sata.hr i dodala. 

„Nemojte mi suditi po prošlosti, idemo dalje. Čekam na priliku, ali čekam da ona pokuša doći do mene. Idemo sjesti, samo trebamo biti strpljivi“. Navodno Šenon više nema problema s drogom i alkoholom te radi kao blagajnica u jednom lancu trgovina.

„Imam njen broj, ali neću je nazvati. Želim da to ona prva napravi. Ima 27 godina, udana je, voljela bih da sam bila dio toga, ali pričekaću, Ne možete nikoga prisiliti, još se nije dogodilo, a ja sam strpljiva“, završila je majka Simon Bajls.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije