Ostali sportovi

Noa Lajls i NBA košarkaši: Nastavlja se...

Noa Lajls i NBA košarkaši: Nastavlja se...
Foto: Tanjug / AP | Noa Lajls i NBA košarkaši: Nastavlja se...

​Američki sprinter Noa Lajls, odlučio je da se javno oglasi poslije navoda da je odbio da bude među gostima na promociji nove linije patika košarkaša Entonija Edvardsa.

Obojicu sponzoriše njemački proizvođač sportske opreme "Adidas", te se tako Lajls našao na spisku zvanica.

Međutim, nije se pojavio. Kao da njegov prethodni okršaj sa NBA ligom nije bio dovoljno loš, sa tom odlukom je on dodatno pogoršan.

Pričalo se da je osvajač zlatne medalje u Parizu na 100 metara ljubomoran što je Edvardsu prije njega učinjen taj gest, te da smatra kako košarkaš Minesote to ne zaslužuje.

"Kruži glasina da nisam otišao na promociju patika Entonja Edvardsa, jer sam smatrao da ih ne zaslužuje. To nije slučaj, on ih definitivno zaslužuje jer je sjajan igrač. Problem je bio naći vrijeme. Čestitke na tome što si postao olimpijski šampion", napisao je Lajls na Twitteru.

Iako je demantovao te glasine, nije uspio sve i da ubijedi u iskrenost.

Nekima je za oko zapalo to što je na kraju Edvardsu čestitao na tome što je "postao olimpijski šampion". Odatle i kreće njegov konflikt sa predstavnicima američke košarke.

Njima je Lajls zamjerio na tome što NBA šampiona nazivaju svjetskim prvakom. Poslije osvojenog zlata zvanični nalog američkog košarkaškog saveza je na društvenim mrežama podijelio, naravno prozivajući Lajlsa, da je taj tim sada svjetski šampion.

Ni to nije bilo tačno kako su Nijemci aktuelni svjetski šampioni, pa se objava Lajlsa stoga možda može posmatrati i kao odgovor njima, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije