Ostali sportovi

Najseksi atletičarka svijeta brutalno iskrena nakon OI

Najseksi atletičarka svijeta brutalno iskrena nakon OI
Foto: Instagram | Najseksi atletičarka svijeta brutalno iskrena nakon OI

Njemačka atletičarka Alisa Šmit koja je prozvana najseksi atletičarkom svijeta i jednom od najljepših sportistkinja svijeta priznala je nakon Olimpijskih igara da trenutno nije na mjestu na kojem želi biti kao sportista i da možda nikada neće ni biti.

Šmitova je predstavljala Njemačku u Parizu u štafeti na 400 metara, ali njena reprezentacija nije imala puno uspjeha odnosno nije uspjela da se prođe u borbu za medalje.

"Olimpijada nije samo osvajanje medalja. Radi se o tome da budete uz inspirativne sportiste dok se takmičite na najvišem nivou. Pokazivanje ambicije, slavljenje različitosti i ljudi bez obzira na ko oni su i odakle su. Protekle sedmice su bile emocionalni rolerkoster i mogla sam puno naučiti. Kao sportista još uvijek nisam tamo gdje želim biti i možda nikada neću biti, rekla je Aliaa i dodala:

„Ali jedno je sigurno: nikada neću prestati da pokušavam i pronalazim načine da se poboljšam. Volim da vas vodim sa sobom na ovo putovanje i nadam se da ću inspirisati mlade sportiste i pokazati koliko ovaj sport može biti nevjerovatan“.

Lijepa Njemica koja se pojavila na zatvaranju Igara i privlačila ogromnu pažnju je stekla ogromnu popularnost na društvenim mrežama. Samo na Instagramu je prati 5,7 miliona pratilaca koji prije svih uživaju u njenim atraktivnim fotografijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije