Ostali sportovi

Jelena Erić i Ognjen Ilić spremni za debi na najvećoj smotri

Jelena Erić i Ognjen Ilić spremni za debi na najvećoj smotri
Foto: OK Srbije | Jelena Erić i Ognjen Ilić spremni za debi na najvećoj smotri

Sutra na Olimpijske igre u Parizu kreću biciklisti Srbije Jelena Erić i Ognjen Ilić.

Njih dvoje će se po prvi put takmičiti na najvećem sportskom planetarnom događaju.

,,Nadam se da ću u Parizu ponoviti dobro izdanje sa trke u Italiji. U dobroj sam formi, i moj cilj na Igrama je da budem u 10 najboljih, ako ne i bolja. Poznajem ostale takmičarke i znam njihovu formu, i ne bi trebalo da bude iznenađenja što se toga tiče“, zaključila je Jelena Erić.

Ognjen Ilić ne krije zadovoljstvo što je dio tima koji čine 113 sportista Srbije na Olimpijskim igrama.

,,Za mene je velika čast biti deo tima koji predvode najbolji sportisti sveta Novak Đoković, Ivana Španović i Nikola Jokić. Kada sam počeo da se bavim biciklizmom za mene je bio san da učestvujem na Olimpijskim igrama. Taj san se upravo ostvaruje“, kratko i jasno je istakao Ognjen Ilić.

Miloš Miladinović trener biciklističkog tima Srbije je istakao da su Igre kruna karijere svakog sportiste, ali i trenera.

,,Veliko nam je zadovoljstvo što prvi put imamo i predstavnicu u drumskoj trci. Očekuje nas nekoliko treninga na samoj stazi, nakon čega ćemo raditi i na dogovoru za trku“, izjavio je Miloš Miladinović.

Ognjen Ilić i Jelena Erić nastupaće u drumskoj trci, koja je na programu 3. avgusta u muškoj konkurenciji, dok je 4. avgusta trka u ženskoj konkurenciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije