Ostali sportovi

I Zelenika na Pecari

Uz Stanka Bubala, četverogodišnji ugovor sa NK Široki Brijeg danas će potpisati i dvadesetogodišnji Marko Zelenika, mladi hrvatski reprezentativac, prošle sezone član Kamen Ingrada.

Riječ je o igraču koji će pojačati konkurenciju na sredini terena. Širokobriježani pregovaraju s još jednim članom Veličana, stoperom Tomislavom Božićem. Spomenuti igrač dvoji između Širokog Brijega i jednog ruskog kluba. Tijekom dana definitivno će se znati hoće li spomenuti igrač odjenuti majicu premijerligaša s `Pecare`.

Momčad aktualnog osvajača Kupa naše domovine od kraja prošle sezone doživjela je velike promjene u igračkom kadru. Više od deset igrača napustilo je `Pecaru`, ali se Uprava `plavo-bijelih` pobrinula da im nađe dostojne zamjene, a trener Ivica Barbarić je uvjerenja da bi novi tim trebalo da bude još jači.

`Osvježili smo momčad. Došlo je do promjena na svim pozicijama. Očekujem da će pristigli igrači biti naša velika pojačanja. Bubalo, Vidić i Kosta su provjereni nogometaši, a puno očekujem i od Jurića, Haniha i drugih... Vjerujem da će Široki biti znatno bolji u odnosu na prošlu sezonu i da će igrati glavnu ulogu kada je riječ o raspodjeli trofeja u domaćem prvenstvu. Ambicije Širokog uvijek su iste, sami vrh`, tvrdi Barbarić, naglasivši:

`Ako uspijemo dovesti još dvojicu kvalitetnih igrača, obećavam i dobru europsku sezonu.`

Barbarić će danas obaviti prozivku i povesti nogometaše Širokog Brijega na pripreme za europske ispite i novu premijerligašku sezonu. Prvi dio priprema odradit će kući, a bazične pripreme od 3. do 12. srpnja u Murskoj Soboti. U sklopu devetodnevnih priprema odigrat će i tri prijateljske utakmice, s mađarskim prvakom Debrecenom, te hrvatskim prvoligašima Slaven Belupom i Interom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije