Ostali sportovi

Džudo savez Srpske: Prvenstvo RS biće održano u Palama

Džudo savez Srpske: Prvenstvo RS biće održano u Palama
Foto: Pixabay | Džudo savez Srpske: Prvenstvo RS biće održano u Palama

Uprkos bojkotu od strane starog saziva Džudo saveza Republike Srpske prvenstvo RS za mlađe seniore i memorijal "Rajko Kušić" će se održati 14. septembra 2024. godine u Palama po kalendaru Džudo Saveza Republike Srpske.

Ovu informaciju saopštio je predsjednik Džudo saveza Srpske Živko Milijaš.

"Vrlo dobro znamo da je prvenstvo Republike Srpske za mlađe seniore i memorijal 'Rajko Kušić' u džudo kalendaru RS i BiH 14. septembra 2024. godine u tehničkoj organizaciji džudo kluba 'Rajko Kušić' iz Pala. Ova takmičenja su više od 20 godina u organizaciji džudo kluba 'Rajko Kušić', a sam memorijal 'Kuša', kako su ga zvali, je najstariji memorijal u Džudo Savezu RS", stoji u saopštenju.

Milijaš je podsjetio i da je Osnovi sud u Banjaluci 09. jula 2024. godine  iz sudskog registra izbrisao Dražena Subotića i Sinišu Đukića kao dosadašnja lica ovlaštena za zastupanje i predstavljanje i upisao Živka Milijaša i Dejana Ćupa za nova lica ovlaštena za zastupanje i predstavljanje Džudo Saveza Republike Srpske.

"Stoga sve njihove odluke, odluke upravnog odbora i saopštenja za javnost su neosnovani do konačnog rješenja po žalbi", navedeno je u saopštenju.

Vezane vijesti:

Džudo klubu iz Pala oduzeta organizacija prvenstva RS

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije