Ostali sportovi

Džo Rogan naveo Makhačeva kao najkompletnijeg UFC borca

Džo Rogan naveo Makhačeva kao najkompletnijeg UFC borca
Foto: Twitter / Printscreen / Ilustracija | Džo Rogan naveo Makhačeva kao najkompletnijeg UFC borca

Komentator događanja u UFC krugovima, Džo Rogan naveo je je Islama Makhačeva kao "najkompletnijeg" borca ​​u promociji trenutno.

Posljednjih godina Islam Makhačev se čvrsto postavio kao jedan od najboljih boraca u mješovitim borilačkim vještinama. Gazio je svakog protivnika koji je stao pred njega, uključujući Čarlsa Oliveiru, Dastina Poiriera i Aleksandera Volkanovskog.

Neko ko je posmatrao njegov napredak je Džo Rogan.

Kao komentator koji gleda izdanja mnogih elitnih boraca na mjesečnoj bazi u UFC promociji, ima prilično dobru perspektivu o tome ko je zaista najbolji.

"Ako stvarno želite razmišljati o tome ko je najkompletniji borac, možete pomenuti imena kao što su Maks Holovej ili Ilia Topuria, ali Islama Makhačeva morate staviti na vrh kao najkompletnijeg. Mogao bi te nokautirati udarcem u glavu baš kao Džon Džons. Problem s 'Koščatim' je nažalost ta povreda ramena i onda neizvjesnost oko prelaska u tešku kategoriju."

Neposredna budućnost je neizvjesna za Islama Makhačeva.

S jedne strane, mogao je nastaviti pokušavati braniti svoj pojas u lakoj kategoriji. S druge strane, uvijek postoji šansa da skoči do 77 kilograma u pokušaju da postane dvodivizioni svjetski prvak, prenosi "LowKickMMA".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije