Ostali sportovi

Dana Vajt pričao o UFC budućnosti Konora MekGregora (VIDEO)

Dana Vajt pričao o UFC budućnosti Konora MekGregora (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Dana Vajt pričao o UFC budućnosti Konora MekGregora (VIDEO)

​Predsjednik UFC-a Dana Vajt dao je novosti o tome što bi budućnost mogla donijeti Konoru MekGregoru u navedenoj organizaciji.

Budućnost MekGregora je uvijek nešto što će biti vruća tema. Uostalom, Irac je lako najveća zvijezda u istoriji mješovitih borilačkih vještina. 

Uz to, sigurno je u zadnje vrijeme bio zauzet poduhvatima izvan sporta.

Zbog toga ne postoji prevelika količina samopouzdanja iza ideje da će se ikada više boriti. Zapravo, neki misle da je otkazani meč protiv Majkla Čendlera bila zadnja prilika da ga vidimo u oktogonu.

Međutim, u očima Dane Vajta, sljedeća će godina biti ona u kojoj ćemo napokon moći svjedočiti ponovnom MekGregorovom pohodu u oktagonu.

"Trenutno se svađa sa svima, ali trenutno se ne bori ni s kim. Konor je došao u poziciju u kojoj je zaradio toliko novca. Ima sve te poslove koji mu i dalje donose mnogo novca. Teško je ustati i boriti se kada si u poziciji u kojoj je on. Ali, vjerujem da će se MekGregor boriti 2025. godine."

Još je dodao:

"Ne postoji nikakva borba niti određen datum ili bilo šta od toga. Ali, vjerujem. Ako gledate što sam govorio 2024., rekao sam da ne mislim da će se boriti 2024. Vjerujem da će se boriti 2025. godine", objasnio je Vajt, a prenosi "BJpenn".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije