Ostali sportovi

Aspinal želi biti rezervni borac za meč između Džonsa i Miočića

Aspinal želi biti rezervni borac za meč između Džonsa i Miočića
Foto: Twitter / Printscreen | Aspinal želi biti rezervni borac za meč između Džonsa i Miočića

​MMA borac Tom Aspinal planira biti spreman ako nešto pođe po zlu s glavnim protagonistima UFC 309 događaja, Džonom "Koščatim" Džonsom i Stipom Miočićem.

Izvršni direktor UFC-a, Dana Vajt nedavno je najavio da će Džon Džons (27-1) braniti svoj naslov protiv Stipe Miočića (20-4) u glavnom događaju UFC 309, 16. nvembra u "Medison Skver Gardenu" u Njujorku. 

Privremeni prvak Aspinal je srećan što je dugo čekani meč konačno potvrđen i već je zatražio od UFC-a rezervno mjesto u slučaju da se neko povuče.

"Titula u teškoj kategoriji je napokon na redu", rekao je Aspinal na svom YouTube kanalu. "Konačno smo za to potvrđeni. Ja ću naravno biti tamo da gledam kako ova dva gospodina to rade. Ja sam, naravno, rekao UFC-u ako se neko povrijedi ili ako postoji bilo koji drugi razlog zašto niko ne može doći na tu borbu, ako bi se jedan od njih povukao, spreman sam upasti. Ako treba, boriću se s obojicom iste večeri. Nema problema."

Džons i Miočić prvobitno su se trebali boriti na UFC 295 u novembrm 2023. prije nego što je "Koščati" morao odustati zbog povrede. 

Aspinal je osvojio privremeni naslov pobjedom nokautom nad Sergejem Pavlovičem u kratkom meču na istoj karti, prenosi "Sherdog".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije