Košarka

Zvezda sa Lazićem i Teodosićem ruši Fener

Zvezda sa Lazićem i Teodosićem ruši Fener
Foto: KK CRVENA ZVEZDA | Zvezda sa Lazićem i Teodosićem ruši Fener

Košarkaši Crvene zvezde večeras u Istanbulu igraju utakmicu 3.kola Evrolige sa Fenerbahčeom.

Meč će se igrati sa početkom u 19.45 časova u Ulker sport Areni.

„Crveno bijeli“ su konačno gotovo kompletni jer se nakon suspenzije vraća Miloš Teodosić, dok je spreman i kapiten Branko Lazić. Jedino je i dalje pod znakom pitanja Nemanja Nedović koji je odlično odigrao na startu sezone u Parizu, a nakon toga zaradio i povredu mišića u drugoj utakmici sa Baskonijom.

Košarkaši Zvezde su odlično otvorili sezonu u Evroligi, ali sada ide serija izuzetno teških mečeva. Prvi u prvom duplom kolu ove sezone je Fenerbahče jedan od kandidata za osvajanje trofeja ove sezone.

„Imaju dve pobede, odličan su tim i imaju zaista sjajan roster, koji je veoma kompletan. Možda imaju povrede, ali imaju mnogo kvalitetnih igrača i evroligaško iskustvo. Znamo šta moramo da uradimo. Moramo biti veoma koncentrisani na naš plan. Imaju glasnu publiku, zato moramo ostati fokusirani, ne smemo izgubiti ni minut koncentracije. Držaćemo se plana i boriti se da pratimo ono što smo zamislili za ovu utakmicu”, rekao je janis Sferopulos, trener Crvene zvezde.

Osvrnuo se i na povratak Miloša Teodosića.

“Miloš je uvek ključan za tim zbog svog kvaliteta i dodatne vrednosti koju donosi. Uvrstićemo ga u rotaciju da svojim iskustvom i kvalitetom pomogne ostalima i unapredi našu igru”, rekao je grčki stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije