Košarka

Željko Obradović posebno izdvojio četvoricu igrača

Željko Obradović posebno izdvojio četvoricu igrača
Foto: KK Partizan | Željko Obradović posebno izdvojio četvoricu igrača

Košarkaši Partizana savladali su sinoć u Podgorici SC Derbi sa 80:60 (17:23, 18:23 15:12, 10:22) u utakmici četvrtog kola ABA lige.

Parni valjak je od početka meča kontrolisao dešavanja na terenu SC Morača i na kraju zasluženo slavio.

,,Mi smo stigli iz Madrida i praktično posle nepunih 40 i nešto sati igrali utakmicu što nikad nije laka situacija. Imali smo problema, gde se dan pre utakmice trening sveo na postavku utakmice. Brendon Dejvis je imao velike probleme, Vanja Marinković takođe van treninga i Tajrik Džouns koji u Podgorici nije ni igrao zbog povrede koju ima, nadam se da nije ništa ozbiljno. Takođe, specijalne pohvale idu Sterlingu Braunu koji je u petak ostao u hotelu, jer je bio bolestan i nije izlazio iz sobe ceo dan. Ipak osetio se bolje i na njegovo insistiranje tražio da bude u timu i pomogne“, rekao je trener Partizana Željko Obradović i dodao:

„Prema tome, velika zahvalnost svim igračima za ozbiljnost kako su odigrali utakmicu. Specijalno ovoj četvorici koje sam apostrofirao koji su imali tih problema. To je nešto što nas čeka i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača. Što se tiče Studentskog centra, mogu samo da čestitam mom kolegi Mijoviću na izvanrednom poslu koji radi, mlada ekipa koja ima zaista lepe i jasne ideje i igraju mnogo dobru košarku. Mislim da je večeras bila prilično lepa utakmica".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije