Košarka

Stefanović nakon prvog poraza Igokee: Zaslužena pobeda Budućnosti

Stefanović nakon prvog poraza Igokee: Zaslužena pobeda Budućnosti
Foto: N.N. | Stefanović nakon prvog poraza Igokee: Zaslužena pobeda Budućnosti

Košarkaši Igokee m:tel upisali su prvi poraz u sezoni.

Nakon tri vezane pobjede (ABA liga, Liga šampiona) tim iz Laktaša je pred svojim navijačima poražen od Budućnosti (76:71) kojoj je ovo bio treći uzastopni trijumf, Igosi su sada na omjeru 2-1. 

Bila je to jednosmjerna ulica. Podgorički tim je od samog početka uspio da dođe do dvocifrene prednosti koju je čuvao do kraja utakmice. Uspjeli su “Igosi“ u samoj završnici da se približe na samo minus četiri, ali je tim Andreja Žakelja imao spreman odgovor. Prvo ime u domaćoj ekipi bio je Terel Karter sa 19 poena, dok je Dragan Milosavljević dodao 14. Goste je do pobjede predvodio Mekinli Rajt sa 14 poena, dva manje dodao je Kenan Kamenjaš. 

“Čestitke Budućnosti na zasluženoj pobedi. Mislim da su kontrolisali utakmicu četrdeset minuta. Ono što je pohvalno za nas je to što smo drugo poluvrijeme pokazali reakciju, dobili ga sa deset razlike i imali ja bih rekao neku svoju šansu. Pored ove dosta slabije igre nismo imali našu prepoznatljivu neku igru sa ekstra pasovima i nekim dobrim protokom lopte. Oni su sve to manje više zaustavili tako da je to zaslužena pobeda. Njima čestitke na pobedi, a mojim momcima na drugom poluvremenu. Okrećemo se utakmici sa Vurzburgom. Zahvaljujem se publici koja je stvarno došla u velikom broju i pozvao bi ih opet na utakmicu sa Cedevita Olimpijom”, rekao je trener Nenad Stefanović. 

Naredni meč Igokea igra već u utorak u Njemačkoj protiv Vurzburga u okviru drugog kola Lige šampiona. Za vikend je čeka gostovanje Crvenoj zvezdi u ABA ligi. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije