Košarka

Sin Lebrona Džejmsa je negledljiv

Sin Lebrona Džejmsa je negledljiv
Foto: Twitter / Printscreen | Sin Lebrona Džejmsa je negledljiv

​Novo loše veče za Bronija Džejmsa u Las Vegasu. Lebronov sin je bio dio poraza Lejkersa u klasiku protiv Bostona. Tim iz Los Anđelesa je lagano izgubio, Džejms junior je završio sa par poena (šut 20 odsto) tri skoka i asistencijom.

Odlični Portugalac Kveta je predvodio šampiona sa 22 poena i osam skokova. Već je izborio ugovor sa "Keltima" i biće pojačanje u strašnom rosteru.

Majami je uz 23 poena Haimea Hakeza Džuniora rasturio Oklahomu, dok je prvo ime u pobjedi Detroita nad Hjustonom bio Danis Dženkins. Momak je talentovan, iz Dalasa je, niko sem Pistonsa nije želio da mu ponudi ugovor, iako je produkt Rika Pitina sa kojim je radio na Sent Džonu.

Memfis je bio bolji od Dalasa, Skoti Pipen Džunior 19 poena za ekipu iz Tenesija, dok je bivši košarkaš Južne Karoline Gregori "Dži-Dži" Džekson sa 23 poena pokazao da bi dalje mogao da napreduje u sofomor (drugoj) sezoni u NBA.

Portland je u tijesnoj završnici dobio Filadelfiju, dok je u trijumfu Sakramenta protiv Jute odličan sa 25 poena bio Kolbi Džons. On je dio prošle sezone proveo u filijali Kingsa, Stoktonu, odigrao tridesetak mečeva u NBA, mogao bi da dobije veću šansu, tačnije minutažu u novoj sezoni, prenose "Sportske".

Rezultati:

Majami - Oklahoma 102:73

Hjuston - Detroit 73:87

Memfis - Dalas 108:88

Filadelfija - Portland 95:97

Sakramento - Juta 82:70

LA Lejkers - Boston 74:88

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije