Košarka

Pljušte uvrede na račun Bronija Džejmsa

Pljušte uvrede na račun Bronija Džejmsa
Foto: Tanjug/AP | Pljušte uvrede na račun Bronija Džejmsa

Pojedini igrači iz ljetnje lige su optužili Bronija Džejmsa, sina Lebrona Džejmsa, da je pod protekcijom došao u LA Lejkerse.

Lebron Džejms će postati prvi igrač u istoriji NBA lige koji će u istom timu zaigrati sa sinom Bronijem. Jasno je da će mlađi Džejms biti pod pritiskom jer će cijeli svijet gledati baš u njega, a priče već odavno kruže da je dres "jezeraša" obukao pod protekcijom oca.

Pojedini igrači iz ljetnje lige su otvoreno govorili o tome za "US Sun", ali su željeli da ostanu anonimni.

Prema njihovim riječima, Broni je imao poseban tretman, te drugi igrači nisu imali dovoljno prostora.

"Pažnja koju je dobijao je frustrirala igrače. Taj tretman zvijezde je pravio probleme u timu. Ta tenzija nije pomogla igračima da izgrade hemiju", rekao je anonimni izvor za "US Sun".

Dodaje se da je on bio "glavni".

"Nije bilo jedinstva među igračima, Broni je bio glavni a ostali nisu osjećali da je to ispravno. Mnogi od ostalih mladih igrača koji pokušavaju da izbore mjesto u timu Lejkersa to nisu mogli jer zbog Bronija nisu pokazali svoje najbolje izdanje", piše pomenuti medij.

Takođe, igrači navode da su jedva čekali da se ljetnja liga završi.

"Nisam bio u najboljoj situaciji i to me je frustriralo. Tenzije su bile vidljive i svi smo razmišljali da se ljetnja liga završi i da odemo odatle i da se fokusiramo na sljedeći korak u karijerama", zaključio je isti izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije