Košarka

Partizan protiv Bajerna vida rane iz Madrida

Partizan protiv Bajerna vida rane iz Madrida
Foto: KK PARTIZAN | Partizan protiv Bajerna vida rane iz Madrida

Košarkaši Partizana večeras započinju prvo duplo kolo u Evroligi ove sezone.

„Parni valjak“ večeras od 20.45 igra protiv Bajerna u Beogradskoj areni, a potom dva dana kasnije gostuje Makabiju u hali ,,Aleksandar Nikolić".

,,Igramo protiv tima koji je najbitniju promenu napravio na klupi. Radi se o preiskusnom treneru koji je bio svetski prvak sa reprezentacijom Nemačke. Vidi se njegov rukopis u igri tog tima, svaki prekid i tajmaut koriste za promenu odbrane. Takođe, posle tajmauta imaju specijalne napade i postavljene situacije za njihove šutere. Imaju i visoke igrače koji su sposobni da šutiraju za tri poena. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica što se tiče taktike i koncentrisanosti na sve ove promene na koje su sposobni“, rekao je željko Obradović i dodao:

„Neki naši igrači i dalje imaju neke sitne probleme, ali su bili sposobni da treniraju. Prvu utakmicu u Beogradu igramo protiv tima koji nam je poslednje dve godine priredio izuzetno gostoprimstvo. Voleo bih da navijači Partizana to shvate i da ispoštuju Bajern u svakom smislu".

Svoj komentar pred utakmicu dao je i Frenk Nilikina.

,,Napokon imamo utakmicu kod kuće. Izlazimo iz razočaravajućeg poraza protiv Real Madrida, tako da očekujemo tešku utakmicu i neće nam biti lako da pobedimo. Pripremali smo se dobro, moramo biti spremni. Imamo prednost domaćeg terena sa našim navijačima, pred nama je nekoliko takvih utakmica. Uzbuđeni smo zbog toga", istakao je Nilikina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije