Košarka

Obradović nakon Reala: Nemamo dovoljno koncentracije

Obradović nakon Reala: Nemamo dovoljno koncentracije
Foto: KK PARTIZAN | Obradović nakon Reala: Nemamo dovoljno koncentracije

Košarkaši Partizana izgubili su u drugom kolu Evrolige od Real Madrida u Vizink Centru sa 93:86 (24:24, 26:23, 18:17, 25:22)

Crno – bijeli su otvorili meč serijom 0:5, a nakon 5 minuta aktivne igre, rezultat je glasio 8:15. Parni valjak je tokom prve četvrtine pogodio šest puta izvan linije 6.75, ali su domaći uspjeli da održe rezultatski egal za konačnih 24:24 na isteku 10. minuta.

Uvodni minuti drugog poluvremena su donijeli nešto neefikasniju igru crno – bijelih što su domaći iskoristili da steknu novu prednost.

Početak četvrte četvrtine, donio je veliku seriju Real Madrida koji na taj način stiže do dvocifrene prednosti. Uspeli su crno – bijeli da uzvrate serijom od 1:9, što ipak nije bilo dovoljno za konačni preokret.

,,Prvo bih želeo da čestitam Realu na pobedi, odigrali su veoma dobru utakmicu, ali takođe bih rekao da smo i mi igrali dobro. Međutim i dalje nemamo dovoljno koncentracije u ključnim momentima. Pravili smo neke greške što je Real iskoristio da rezultatski prelomi meč u svoju korist. Verujem u ovu ekipu i mislim da ćemo imati dobru sezonu", rekao je nakon meča Željko Obradović, trener Partizana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije