Košarka

Ove ljepotice su očarale "Orlove" koji su sinoć zadivili svijet

Ove ljepotice su očarale "Orlove" koji su sinoć zadivili svijet
Foto: N.N. | Košarkaši su protiv Amera očarali sve, a evo ko je osvojio njihova srca

Iako u subotu neće igrati za zlato, već za bronzu protiv Njemačke (11 sati) košarkaškoj reprezentaciji Srbije pripala je slava trinaestog takmičarskog dana na Olimpijskim igrama.

Tri minuta je dijelilo srpske košarkaške od vjerovatno najveće pobjede u istoriji ovog sporta. Puleni Svetislava Pešića su punih 36 minuta doslovno školovali jedan od najboljih timova u istoriji košarke, vjerovatno drugi poslije “pravog“ Drim tima iz 1992. Na kraju preokret Amerikanaca i pobjeda 95:91. 

Košarkaši su uz fudbalere najpopularniji srpski sportisti. Njihova najveća podrška su djevojke i supruge, a donosimo ko je očarao zvijezde srpske košarke. 

Nikola i Natalija Najbolji srpski košarkaš je već godina u skladnom braku sa suprugom Natalijom. To je srednjoškolska ljubav. Par se vjenčao 2020. godine, a kruna njihove ljubavi je ćerkica Ognjena. 

Marko i Aleksandra Marko Gudurić je već tri godine u braku sa Aleksandrom Gudurić. Krajem 2021. postali su roditelji sina kome je Aleksandra u potpunosti posvećena dok je tata na terenu.

Aleksa i Teodora Aleksa Avramović jedan od miljenika navijača Srbije koji daje sve od sebe na svakoj utakmici je prije dvije godine stao na ludi kamen sa atraktivnom Teodorom Avramović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Man (@tiffany_man_)

Ognjen i Vesna Još jednu ljubav iz mladosti imaju Ognjen Dobrić i njegova životna saputnica Vesna. Par je u aprilu prošle godine dobio sina Alekseja. 

Filip i Tiana Najveća podrška nekadašnjem košarkašu Crvene zvezde Filipu Petruševu je Tiana Šumaković. Par je u dugogodišnjoj skladnoj vezi, a ona ga prati na svakoj utakmici kao i na Olimpijadi sa koje je redovno objavljivala koliko je ponosna. 

Bogdan miljenik žena Bogdan Bogdanović je definitvno najveći miljenik žena. On uglavnom svoju intimu drži u tajnosti nedavno se pojavio na vjenčanju Nemanje Nedovića sa atraktivnom djevojkom za koju se ispostavilo da je manekenka i dizajnerka Britani Neta, međutim njihova veza nikada nije potvrđena.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije