Košarka

Budućnost se na srceparajući način oprostila od Nebojše Erkića

Budućnost se na srceparajući način oprostila od Nebojše Erkića
Foto: N.N. | Budućnost se na srceparajući način oprostila od Nebojše Erkića

Juče je iz Bijeljine stigla potresna vijest da je u 35. godini života preminuo košarkaš Nebojša Erkić.

Erkić je bio legenda bijeljinske košarke, nastupao je za Radnik, Slaviju, Zlatorog Laško i Budućnost iz Bijeljine u kojoj je posljednjih godina bio i kapiten. 

Od Erkića se opraštaju mnogobrojni prijatelji, saigrači i klubovima u kojima je nastupao. Budućnost za koju je igrao od 2018. godine se na jako emotivan način se oprostila od svog kapitena. 

„NAJTUŽNIJI DAN U ISTORIJI KLUBA. Danas je srce prestalo da kuca,najboljem među nama, Erkić Nebojši! Šta reći o našem Šonetu,našem kapitenu. Čovjek koji je od osnivanja kluba tu,koji je odškolovao generacije igrača. Čovjek koji je pomogao drugima da postanu igrači, na uštrb sebe. Takav je bio i u životu. Uvijek je svima pomagao, stavljao drugove i porodicu ispred sebe. Uvjek je bio raspoložen, nasmijan. Suvišno je pričati kakav je otac i muž bio, šta je sve radio za Vesnu i svoje princeze.

NISMO SPREMNI ZA TVOJ ODLAZAK KAPITENU,VEČERAS SVI GLEDAMO KAD ĆEŠ UĆI U SALU! Pamtićemo te kapitenu, dok god klub živi, živjeti ćeš i ti sa nama. A sada se odmori na nekom boljem mjestu. Počivaj u miru kapitenu!!!“, stoji u emotivnoj objavi KK Budućnost Prolab. 

Oglasio se i Košarkaški klub Radnik. 

„KK Radnik ovim putem izražava iskreno saučešće porodici, prijateljima i poznanicima prerano preminulog košarkaša i našeg bivšeg igrača Nebojše Erkića. Neka ti je vječna slava“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije