Fudbal

Zoran Zekić nakon Spartaka: Fudbal nije bio pravedan

Zoran Zekić nakon Spartaka: Fudbal nije bio pravedan
Foto: FK Sarajevo | Zoran Zekić nakon Spartaka: Fudbal nije bio pravedan

Fudbal danas nije bio pravedan, poručio je Zoran Zekić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, nekon remija njegove ekipe u u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv Spartaka iz Trnave.

„Bordo tim“ je u utakmici igranoj na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase - Koševo“ promaši niz kolosalnih prilika, pa na uzvrat u Trnavu putuje sa početnim rezultatom 0:0.

„Danas fudbal nije bio pravedan. Dominirali smo u prvom dijelu i promašili pet šansi. Nadam se da ćemo se bolje koncentrirati na te trenutke u revanšu. Kada igraš i non-stop pritiščeš, treba gol da te dodatno digne”, rekao je Zekić i dodao:

“Postoji bojazan zbog nepisanog fudbalskog pravila, ali hvala Bogu, nisu nas kaznili. U drugom poluvremenu nismo imali izrazite šanse i nismo imali ideju u posljednjoj trećini”.

Ističe da u svakom slučaju njegov tim očekuje teška utakmica u Trnavi.

“I da smo na Koševu pobijedili 1:0 čekala bi nas tamo jako teška utakmica. I tamo je dobra atmosfera, moramo biti spremni na pritisak i da će oni navaliti svim snagama. Moramo se pripremiti i napraviti taktičke promjene nakon analize”, rekao je Zekić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije