Fudbal

Završen Turnir prijateljstva: Mozzart uz fudbalske veterane do pobjede

Završen Turnir prijateljstva: Mozzart uz fudbalske veterane do pobjede
Foto: Ustupljena fotografija | Završen Turnir prijateljstva: Mozzart uz fudbalske veterane do pobjede

Kotor Varoš je proteklog vikenda bio u znaku fudbala i druženja jer je uspješno završen sedmi Međunarodni fudbalski turnir prijateljstva. Takmičenje je okupilo više od 100 fudbalskih veterana iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, a titulom nabolje okitila se ekipa „Obilića“ iz Herceg Novog.

Timove je na terenu do pobjede bodrila kompanija Mozzart u ulozi zlatnog sponzora.

"Hvala kompaniji Mozzart na podršci u organizaciji našeg turnira. Zaista smo srećni što su prepoznali važnost ovog sportskog događaja za naš kraj. Uz podršku ovakvih istinskih prijatelja sporta, želimo da naš turnir nastavi da traje u godinama koje slijede", istakao je Slobodan Petrović, predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš.

Veterani "Obilića" iz Herceg Novog su, u konkurenciji šest ekipa, sasvim zasluženo osvojili prvo mjesto, a u finalnom susretu su nadjačali domaćina, ekipu Kotor Varoša, poslije boljeg izvođenja kaznenih udaraca rezultatom 3:2.

Treće mjesto osvojila je ekipa "Brizbejnskih lavova", za koju su nastupali doktori i zdravstveni radnici sa Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske. Preostala tri mjesta pripala su veterenima "Sloge" iz Saničana, Sokobanje i Apatina.

Osim u kvalitetnoj igri na terenu, igrači i posjetioci uživali su u bogatom zabavnom programu uz domaće specijalitete i piće, te brojne promocije, pa nisu krili zadovoljstvo organizacijom turnira i gostoprimstvom. Iz kompanije Mozzart poručili su da će uvijek biti uz događaje koji promovišu sport i prijateljstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije