Fudbal

Zašto Rade Bogdanović nije bio gost u emisiji pred meč Srbija - Danska

Zašto Rade Bogdanović nije bio gost u emisiji pred meč Srbija - Danska
Foto: Youtube/Printscreen | Zašto Rade Bogdanović nije bio gost u emisiji pred meč Srbija - Danska

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je drugi meč Lige nacija protiv Danske, te je u Kopenahgenu izgubila rezultatom 0:2. Zanimljivo je bilo i to što pred ovaj meč nije u emisiji bilo Radeta Bogdanovića, pa su počela nagađanja o čemu se radi u ovom slučaju.

Postavljalo se pitanje i da li je Bogdanović odlučio da ne dođe u emisiju zbog njegovog "sukoba" sa Piksijem, odnosno, riječi koje je selektor uputio nakon remija sa Španijom.

Ipak, kako Telegraf saznaje, to nema nikakve veze s tim što nekadašnji napadač nije bio dio studija na prvom kanalu RTS-a.

Naime, Rade Bogdanović nije mogao da bude gost u emisiji pred meč zbog toga što je imao porodične obaveze, te ga je to spriječilo.

Samim tim, Srbija je za ovaj meč izgubila čovjeka koji bez pardona komentariše dešavanja u fudbalu, ali i reprezentaciji.

Podsjećamo, kako srpski mediji prenose, nakon meča sa Španijom Piksi je poslao skrivenu poruku za Bogdanovića, ističući detalje taktike i igre. Posebno se dotakao Lazara Samardžića koji je bio meta kritika.

"Odigrao je sjajno, trošio se mnogo. Ako ste primetili, a to će valjda ovi, kako se zovu, fudbalski eksperti koji su po televizijama, nadam se da će nešto razumeti i shvatiti. Mi smo što se Jamala i Nika Vilijamsa tiče, valjda su primetili da smo išli na tu jednu duplu markažu praktično. Birmančević je bio taj, imao je pomoć, Nedeljković je bio taj i imao je pomoć. Nisam želeo da budu jedan na jedan, ta discplina i potrošnja na tom nivou može da me zadovolji i zadovoljava me", poručio je tada Piksi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije