Fudbal

Za duplu krunu: Mozzart podržao MNK Bubamara Cazin

Za duplu krunu: Mozzart podržao MNK Bubamara Cazin
Foto: Ustupljena fotografija | Za duplu krunu: Mozzart podržao MNK Bubamara Cazin

Kada ih je kompanija Mozzart prije dvije godine podržala kroz sponzorski ugovor, iz Malonogometnog kluba Bubamara Cazin su poručili da im je želja da zaigraju u Premijer ligi BiH. Taj san im se ostvario, pa su sada na visokom drugom mjestu premijerligaškog takmičenja.

Kako bi nastavili putem uspjeha, regionalni lider u priređivanju igara na sreću ponovo je stao uz ekipu iz Cazina. Uz ovakav snažan vjetar u leđa, sada žele da osvoje i Premijer ligu i Kup BiH.

"Čast i zadovoljstvo su nam da najavimo zajednički pohod na duplu krunu, te jedno novo poglavlje u našem klubu u kojem kompaniju Mozzart prepoznajemo kao jednog od ključnih partnera, kako u našoj svakodnevnici, tako i u Europskim ambicijama. Ova društveno odgovorna kompanija je sigurno jedan od stubova naše dugoročne stabilnosti, a red je da su najbolji uz najbolje. Drago mi je što imamo iste poglede na sport, te poslovno razumijevanje, pa jedni druge inspirišemo na bolje i više, te nam je veliko zadovoljstvo biti dio ove priče“, poručuje je Edijan Handanagić, sportski direktor MNK Bubamara Cazin.

U ovom klubu ambicije ne kriju, pa se nadaju da će im sezona proteći bez povreda i da će uspjeti da ostvare ciljeve. To im žele i u kompaniji Mozzart u kojoj su, s razlogom, ponovo stali uz čuvenu Bubamaru.

„Od sklapanja prvog sponzorskog ugovora do danas, primjetili smo veliki sportski rast i napredak ovog kluba. Stoga smo odlučili da nagradimo njihov entuzijazam, trud i rad na terenu novim sponzorstvom kroz koje ćemo biti njihov vjerni navijač u narednoj sezoni sa željom da se okite duplom krunom. Mi u Mozzartu smo prepoznali profesionalni odnos uprave Bubamare i tu smo da zajedno ispunimo san da dovedemo sljedeće godine Ligu šampiona u Cazin“, poručuje Stefan Ličina iz Sektora marketinga kompanije Mozzart.

Sjajna ekipa, u kojoj trenutno igra čak 10 domaćih i regionalnih reprezentativaca, već 16 godina niže uspjehe u sportskim salama širom BiH. Mogu se pohvaliti i Školom futsala, sa oko 80 polaznika, zbog koje ne moraju da brinu za pomladak, kao i perspektivnom juniorskom U19 selekcijom, sa kojima rade licencirani UEFA treneri.

Upravo oni su zalog za budućnost kluba čije su utakmice najposjećenije u Ligi, a njihovi navijači strastveni i predani, što je u ovoj sezoni njihova najveća snaga. Cijeli Cazin, poručuju, diše za Bubamarin san, pa žele da u svoj grad donesu titulu prvaka, ali i dovedu Ligu šampiona. Uz šampionsku podršku iz Mozzarta, to je, već dokazano, ostvarivo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije