Fudbal

Vlado Jagodić dobio otkaz

Vlado Jagodić dobio otkaz
Foto: NN Arhiva | Vlado Jagodić dobio otkaz

Vlado Jagodić više nije trener dobojske Sloge.

Iskusni stručnjak potvrdio je poslije utakmice osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine da mu je direktor kluba iz Doboja rekao da je smijenjen nakon poraza od ekipe iz Konjica (0:2).

Jagodić je dobojski klub preuzeo 24. marta 2023. godine nakon smjene Zorana Ćurguza, a u trenerskoj karijeri je vodio Radnik iz Bijeljine, banjalučki Borac u pet navrata, Slobodu iz Tuzle, zenički Čelik, Kozaru iz Gradiške i Laktaše.

Takođe je bio i selektor mlade reprezentacije BiH u periodu od 2011. do 2014. godine.

Ove sezone, Dobojlije nisu bile na prošlogodišnjem nivou kada su se do posljednjeg trenutka borile za plasman u evropska takmičenja.

Često je ranije Jagodić govorio da je trenerski posao takav da su uvijek dva raspakovana kofera, a jedan spakovan za odlazak.

"To je trenerska sudbina, ja sam u svojoj karijeri takođe dva, tri puta doživljavao sličnu situaciju, jer kad nema rezultata uvijek je po treneru", rekao je banjalučki stručnjak nakon što je preuzeo Slogu poslije smjene Ćurguza.

Pod Jagodićevim vođstvom u sedam mečeva su zabilježili samo jednu pobjedu, tri remija i tri poraza, od kojih je posljednji protiv Igmana bila kap strpljenja kod čelnika kluba.

Zasad nije poznato ko će naslijediti Jagodića na dobojskoj klupi.

(MONDO)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije