Fudbal

Velež napadao, Sloga Meridian ostala nesavladana

Velež napadao, Sloga Meridian ostala nesavladana
Foto: Facebook/Sloga Meridian | Velež napadao, Sloga Meridian ostala nesavladana

Fudbaleri Veleža i Sloge Meridian remizirali su 0:0 u okviru sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 

U prvom poluvremenu utakmice u Mostaru nije bilo puno prilika. Dosta se igralo na sredini terena, te je jedino Velež pokazivao želju da napada. Imali su jednu šansu u sedmom minutu, no šut Dina Halilovića je otišao pored gola.

Onda je Milan Jevtović u 27. minutu pokušao lobovati Bojana Pavlovića koji je izašao s gol, ali je pogodio spoljni dio mreže. Tim iz Doboja je čekao svoju šansu iz kontre, no Mostarci nisu dopuštali takve situacije. Halilović je opet došao u priliku u 39. minutu, ipak šut glavom je prošao pored gola. Jedinu priliku za goste imao je Zoran Karać iz slobodnog udarca s 25 metara, ali je njegov pokušaj otišao pored stative.

Drugi dio utakmice donio je još više napada domaćeg tima. Brazilac Elzio Lohan je iz dobre pozicije šutirao preko gola u 62. minutu, da bi Sloga Meridian uzvratila kontrom, što je golman Veleža zaustavio.

Amar Milak je dobio loptu u 64. minutu, namjestio i uputio udarac ka golu, no Pavlović je to zaustavio. Kasnije je Lohan uposlio Jevtovića koji je loše šutirao s ivice šesnaesterca. Velež je nastavio s napadima, koji su bili bezopasni i završilo je rezultatom 0:0.

U narednom kolu Velež gostuje GOŠK-u, a Sloga Meridian dočekuje Igmana.

(Meridian sport)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije