Fudbal

Van Basten: Idiotski je to što radi Ten Hag

Van Basten: Idiotski je to što radi Ten Hag
Foto: Twitter / Printscreen | Van Basten: Idiotski je to što radi Ten Hag

​Marko van Basten, legenda Milana i nizozemskog fudbala, žestoko je kritikovao igru Mančester Junajteda i njihovog trenera, Erika ten Haga.

Van Basten se osvrnuo i na rad Erika ten Haga za kojeg je rekao da dovodi pogrešne igrače u klub.

Poslije debakla na "Old Trafordu" od Totenhema (0:3), Ten Hag je u nezavidnoj poziciji i mnogi spekulišu o mogućoj smjeni na klupi slavnog kluba.

Van Basten je analizirajući posljednje izdanje "Crvenih đavola" bio veoma oštar.

"Vidio sam novog igrača koji je ušetao u Mančester Junajted, Manuel Ugarte, za 50 miliona evra? Kako se taj momak šeta tamo? Idiotski je koliko je Ten Hag odlučio da uloži u igrače koji nisu čak ni dobri", kaže Van Basten.

Junajted je u dvije godine, koliko je Ten Hag na kormilu, potrošio na pojačanja 600 miliona funti, ali nema igre, rezultata, discipline, ničega što je na nivou slavnog renomea kluba.

Van Basten se nije zaustavio na kritikama Ugartea i Ten Haga.

"Imenujte mi makar jednog vrhunskog igrača u Mančester Junajtedu? U svakom klubu vidite bar nekog top igrača. Markus Rašford je veoma loš. Bruno Fernandeš je dobar, kao i Andre Onana. I to je to. Kazemiro je gotov. Alehandro Garnačo je pristojan igrač, ali niko ne nosi tim", zaključio je Van Basten, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije