Fudbal

Uz "orlove" i selektori svih mlađih kategorija FSS

Uz "orlove" i selektori svih mlađih kategorija FSS
Foto: FS Srbije | Uz "orlove" i selektori svih mlađih kategorija FSS

Reprezentacija Srbije odradila je i drugi trening po dolasku u Augsburg, a rad selektora Dragana Stojkovića i njegovih izabranika prate i specijalni gosti.

Na zahtjev upravo selektora Stojkovića i direktora reprezentacije Stevana Stojanovića, zajedno sa ekspedicijom „orlova“, u Njemačkoj borave i svi selektori mlađih kategorija Fudbalskog saveza Srbije.

Najstariji među njima je selektor mlade reprezentacije (U21) Ljubinko Drulović, 2013. omladinski prvak Evrope sa Srbijom, ne tako davno jedan od pomoćnika selektora Stojkovića u A timu.

Zatim prvi čovjek omladinske selekcije (U19) Radovan Krivokapić koji je sa kadetskom selekcijom ostvario zapažen uspjeh plasmanom među četiri najbolje selekcije u Evropi. Aleksandar Luković je trenutno odgovoran za mlađu omladinsku selekciju koja od jeseni startuje u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope (U19), a zapaženo učešće imao je na Prvenstvu Evrope za kadete koje se igralo prošle godine u Mađarskoj.

Tu je i Jovan Damjanović selektor kadeta koji su nedavno na Evropskom prvenstvu na Kipru bila je na pragu velikog finala sa Italijom, ali je Portugal bio srećniji u posljednjim trenucima meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije