Fudbal

Uroš Spajić: Konačan rezultat nerealan

Uroš Spajić: Konačan rezultat nerealan
Foto: Tanjug/AP | Uroš Spajić: Konačan rezultat nerealan

Konačan rezultat nije realan, smatra kapiten Fudbalskog kluba Crvena zvezda Uroš Spajić.

On je sumirao utiske meča u kojem su „crveno bijeli“ sinoć u Milanu poraženi od Intera rezultatom 0:4 u utakmici drugog kola Lige prvaka.

„Žao mi je što smo izgubili ovako visokim rezultatom koji nije realan. Pokazali smo više od toga da bi izgubili 4:0. Poremetio nas je gol iz slobodnog udarca u ranoj fazi meča. Odmah smo krenuli iz zaostatka, dok su oni imali talas samopouzdanja. Puštali su oni nas da igramo, imali smo prostora, stvarali šanse... Ušli smo dobro i u drugo poluvreme, ali individualne greške su nas skupo koštale. Bukvalno smo im poklonili sva četiri gola i to je nedopustivo na nivou Lige šampiona. Poklonili smo im golove, kao i Benfici u prvoj utakmici, to se ne prašta“, rekao je Spajić.

Nedostajala je podrška Zvezdine publike u Italiji.

„Hvala navijačima što su juče došli ispred hotela da nas podrže. Falili su nam večeras. Imali smo poseban motiv da odigramo i za njih. Ne sme ovo da nam se dešava. Moramo da rastemo kao tim i da ne ulazimo sa strahopoštovanjem u utakmice. Gledamo napred i u cilju da se ovo ne ponovi“, zaključio je kapiten Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije