Fudbal

U Milanu sanjaju: Milinković Savić na zimu

U Milanu sanjaju: Milinković Savić na zimu
Foto: Facebook/Al Hilal | U Milanu sanjaju: Milinković Savić na zimu

Podsjetio je sinoć koliko može da bude ubojit, natjerao mnoge da odmahnu glavom i prokomentarišu šteta što umjesto azijske ne igra pravu Ligu šampiona. Sergej Milinković Savić je bio arhitekta pobjede Al Hilala nad Al Rajanom od 3:1, a jutro je donelo vesti o potencijalnom transferu.

Kao neko ko ispred sebe ima godine vrhunskog fudbala, sigurno da bi mogao da se vrati na evropsko tlo. Sada, da li hoće je već pitanje na koje niko ne zna odgovor.

Ono što znaju italijanske kolege novinari jeste da je Milano grad koji bi širom otvorio svoja vrata srpskom vezisti. Pričalo se već o interesovanju Intera, o Simeoneu Inzagiju koji je već sarađivao sa Sergejem i kojeg bi rado narednog ljeta doveo u svoje redova.

Sergej zapalio vatromet u Dohi, Mitrović propustio idealnu priliku da začini pobjedu Al Hilala (VIDEO)

Ali nova priča stiže i glasi da bi Milan mogao da preduhitri gradskog rivala, pošto razmišlja u pravcu da već tokom zimskog prelaznog roka pokuša da angažuje Milinković Savića.

Navodno je Sergej raspoložen da kaže da, s tim da je jedina kvaka otkup Srbina, koji je sa Al Hilalom vezan ugovorom do 2026. godine. Milan je spreman da ide do 20 miliona evra, a ostaje da se vidi da li će Saudijci pustiti jednog od najboljih igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije